Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι τρεις για τα 500.000 χάπια ecstasy

Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ότι νόμιζαν πως τα χάπια ήταν αναβολικά και όχι ecstasy.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν έπειτα από τις απολογίες τους ενώπιον ανακριτή, οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης νακρκωτικών χαπιών ecstasy. Σημειώνεται ότι οι τρεις άνδρες, ένας Έλληνας και δύο Ιρακινοί, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή μετά από οργανωμένη επιχείρηση, όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν 500.000 ναρκωτικά δισκία!

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης με 500.000 χάπια ecstasy!

Ειδικότερα, σε φορτηγό που οδηγούσε ο Έλληνας κατηγορούμενος εντοπίστηκαν 18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy, ενώ στην κατοχή των Ιρακινών βρέθηκαν 57 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι νόμιζαν πως είναι αναβολικά. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας θα οδηγηθούν στις φυλακές όπου θα παραμείνουν προσωρινά κρατούμενοι.