Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Τέλος με αιχμές μετά από 3 χρόνια για το πρώτο Flea Market

«Επειδή έχουμε ένα όραμα και δεν θα το αφήσουμε έτσι, σύντομα θα έρθουμε με κάτι νέο και ακόμα καλύτερο που δεν θα αντιγράφεται» λένε οι διοργανωτές.

Ακυρώθηκε το Flea Market 2019, που ήταν προγραμματισμένο για τις 21 Σεπτεμβρίου.

«Φτάσαμε σε σημείο για δεύτερη φορά φέτος να ανακοίνωσουμε την ημέρα του εβέντ και άλλη οργάνωση ανακοίνωσε, ένα μήνα ΜΕΤΑ, την ίδια μέρα με το δικό μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«2/6/2016 – 8/6/19 3 χρόνια πριν όταν είχαμε ξεκινήσει πρώτη την φιλοσοφία του flea στην Θεσσαλονίκη είχαμε ένα όραμα και ένα σκοπό για κάτι διαφορετικό στην πόλη μας. Χιλιάδες επισκέπτες, εκατοντάδες εκθέτες Flea συμμετοχών, αλλά και χειροποίητων κατασκευών αγκάλιασαν την ίδια αυτή. Φτάσαμε σε σημείο να έχουμε στην πόλη μας μέχρι και 3 flea market ταυτόχρονα την ίδια μέρα, δημιουργοντας προβλήματα αρχικά στην ιδέα και στο όνομα, αλλά φυσικά και σε εκθέτες και επισκέπτες, μιας και είχαν μόνο το όνομα και όχι αυτό που έλεγε η φιλοσοφία.

Φτάσαμε σε σημείο για δεύτερη φορά φέτος να ανακοίνωσουμε την ημέρα του εβέντ και άλλη οργάνωση ανακοίνωσε, ένα μήνα ΜΕΤΑ, την ίδια μέρα με το δικό μας! Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν το γνήσιο flea. Ευχαριστούμε και αυτούς που χάλασαν την φιλοσοφία του. Η ομαδα του www.theflea.gr Επειδή έχουμε ένα όραμα και δεν θα το αφήσουμε έτσι, σύντομα θα έρθουμε με κάτι νέο και ακόμα καλύτερο που δεν θα αντιγράφεται».