Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βράβευση δικηγόρου για την προσφορά στα παιδικά χωριά SOS

Ο υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος των παιδικών χωριών SOS βράβευσε τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα για την προσφορά και την υποστήριξη του έργου τους.

Τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Ντούγκα για την προσφορά και την υποστήριξη του έργου τους βράβευσαν τα παιδικά χωριά SOS Ελλάδος, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, του απένειμαν τον τίτλο του «ΦΙΛΟΥ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ» για την ευαισθησία και την αγάπη του στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των παιδικών χωριών SOS Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 25 Μαΐου, με μία λιτή εκδήλωση, σύμφωνα με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται λόγω του COVID-19.

Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος, κ. Σωκράτης Ουζούνογλου. Ο κ.Ντούγκας, φανερά συγκινημένος, δήλωσε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την ειλικρινή αγάπη που νιώθει για όλα τα παιδιά του κόσμου και τον σεβασμό και την αναγνώρισή του για το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Επίσης, δήλωσε, ότι η στήριξή του είναι δεδομένη και όσο περνάει από το χέρι του θα είναι «πάντα δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στο έργο που πραγματοποιούν τα Παιδικά Χωριά SOS». Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα σε όλους να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.