Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα Ζέρβα ενόψει του συλλαλητηρίου του ΠΑΟΚ

Για οποιαδήποτε αδικία, για οποιαδήποτε ομάδα της πόλης, θα είμαι απέναντι, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Να υπάρχει μια κοινωνική γαλήνη και να μην υπάρχουν εντάσεις», ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας εν όψει του αποψινού συλλαλητηρίου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως σημείωσε, «τα θέματα πρέπει να λύνονται με τον τρόπο που πρέπει. Τα προβλήματα πρέπει να προβλέπονται και να λύνονται με τον δικαιότερο τρόπο από την πρώτη στιγμή, που εμφανίζονται».

Ο κ. Ζέρβας τόνισε επίσης ότι ο «ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον όταν πρωταγωνιστούν κάποιες ομάδες, είναι προς όφελος της ζωής της πόλης».

«Για οποιαδήποτε αδικία, για οποιαδήποτε ομάδα της πόλης, θα είμαι απέναντι. Παρακολουθώ όλες αυτές τις εξελίξεις και δεν θα ήθελα ένα θέμα που έχει να κάνει με οικονομικά στοιχεία, να βγει σε βάρος της ζωής της πόλης, της υγείας της πόλης και την κοινωνικής γαλήνης. Ελπίζω να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ζεϊμπέκης ανακοίνωσε ότι για το συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ αλλά και για τις άλλες δύο αντιπολεμικές συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα απόψε στο κέντρο της πόλης, μαζεύονται οι κάδοι και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας θα είναι επί ποδός.