Skip to main content

Τούρτα γενεθλίων για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα από τους συνεργάτες του

Αντιδήμαρχοι και στενοί συνεργάτες του, είχαν φροντίσει να διοργανώσουν μια μικρή γιορτούλα στο γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Γράφει ο Σαλονικιός

Μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία ήταν αρκετά ζωηρή, παρότι διεξήχθη και πάλι μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορωνοϊού, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, ανέμενε μία έκπληξη. Αντιδήμαρχοι, μαζί και στενοί συνεργάτες του είχαν φροντίσει να διοργανώσουν μια μικρή γιορτούλα στο γραφείο του δημάρχου με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά του.

Όπως πληροφορούμαι, για την τούρτα είχε φροντίσει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Πέτρος Λεκάκης, ενώ όλοι μαζί εισέφεραν για το δώρο προς τον δήμαρχο το οποίο ήταν ένα κουτί πούρα τα οποία αρέσουν στον Ζέρβα.

Το κλίμα, όπως μαθαίνω, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς, όπως μου λένε, στον τρίτο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι πρόσφατες πρωτοβουλίες της διοίκησης, όπως η εξαγγελία για αγορά των πενήντα λεωφορείων από τη Λειψία, αλλά και η πρόθεση να βοηθηθούν οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, βρίσκουν μεγάλη απήχηση στους Θεσσαλονικείς.