Skip to main content

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων πληγέντων στον Δ. Νέας Προποντίδας

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου , 2373350264, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα δέχεται κλήσεις από τους δημότες.

Τη βαθιά του θλίψη για τη θεομηνία που έπληξε χθες τον δήμο Νέας Προποντίδας και τη Χαλκιδική γενικότερα εκφράζει με δήλωση του ο δήμαρχος της περιοχής Μανώλης Καρράς.

«Η τραγωδία που εξελίχθηκε στη διάρκεια της νύκτας στο δήμο μας είναι ανεπανάληπτη. Θρηνούμε όλοι μας για την απώλεια των ψυχών που χάθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά τονίζοντας πως «σαν δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους φορείς προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφές και να δώσουμε λύσεις».

Από τις 06:00 το πρωί πραγματοποιούνται στο δημαρχιακό μέγαρο στα Ν.Μουδανιά συσκέψεις με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μ.Χρυσοχοΐδη, τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ.Καραμανλή, τον Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κ. Θ.Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α.Τζιτζικώστα, το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ν.Χαρδαλιά παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τους πληγέντες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου, 2373350264, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11:00 το βράδυ και θα δέχεται κλήσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δημότες.