Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Η αναγκαία έκταση της εκβάθυνσης του λιμανιού Νέων Επιβατών προέκυψε μετά από βυθομετρική αποτύπωση και θα εξαχθούν 35.000 κυβικά άμμου.

Ξεπερνώντας και τις τελευταίες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ο δήμος Θερμαϊκού μπαίνει στην τελευταία ευθεία για την υλοποίηση της εκβάθυνσης του λιμανιού Νέων Επιβατών, ενός σημαντικού έργου, το οποίο θα διευκολύνει την θαλάσσια συγκοινωνία, αλλά και την ασφαλή είσοδο και έξοδο τόσο των επαγγελματικών καϊκιών όσο και των ερασιτεχνικών σκαφών που ελλιμενίζονται σ’ αυτό.

Η αναγκαία έκταση της εκβάθυνσης προέκυψε μετά από βυθομετρική αποτύπωση και θα εξαχθούν 35.000 κυβικά άμμου.

«Με την υλοποίηση της εκβάθυνσης που υπήρξε προγραμματική δέσμευσή μας, το λιμάνι των Νέων Επιβατών αλλάζει όψη προς όφελος των δημοτών και των επαγγελματιών της δημοτικής μας κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της και όχι μόνο. Το σημαντικό αυτό έργο, που έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια πριν, αλλά κυριάρχησε η αδράνεια και η αδιαφορία, γίνεται σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, από ίδιους πόρους του Δήμου μας. Με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε καθημερινά να εμφυσήσουμε μια νέα αντίληψη συλλογικής δράσης, που θα προωθεί το οραματικό και προγραμματικό μας σχέδιο. Ο Δήμος Θερμαϊκού προχωρά μπροστά με έργα. Η δημοτική Αρχή το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη», δήλωσε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ