Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

YEC TALKS: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Youth Entrepreneurship Club είναι ένας μη – κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα του την Ελλάδα, που ιδρύθηκε στην Κρήτη το 2015

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση καινοτομίας και τεχνολογίας πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 12 Απριλίου (20:00-22:00) η @yec.skg σε συνεργασία με το @OkThess.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα Yec talks αποτελούν μία σειρά από σύντομες ομιλίες σχετικές με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης. Ο Youth Entrepreneurship Club είναι ένας μη – κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα του την Ελλάδα, που ιδρύθηκε στην Κρήτη το 2015. Όραμα του οργανισμού αποτελεί η ανάπτυξη Κοιτίδων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσουν έμπνευση και θα υποστηρίζουν του νέους πολίτες στην δημιουργία φιλόδοξων και πολλά υποσχόμενων εγχειρημάτων.

Όπως επισημαίνεται, οι συμμετέχοντες θα έχουν δωρεάν την ευκαιρία να έρθουν σε ουσιαστική επαφή με τους ομιλητές, μέσα σε φιλικό και χαλαρό κλίμα, να ανταλλάξουν ιδέες και να λύσουν απορίες αναφορικά με ζητήματα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας.

Συγκεκριμένα καλεσμένοι ως ομιλητές στο event είναι:

- Ο Γιώργος Φόρογλου, CEO στην εταιρία EmbloTS, ο οποίος θα μας μιλήσει για το IOT και τις πρακτικές του. Πρόκειται για μία εταιρεία που δημιουργεί συστήματα IoT για την κατασκευαστική βιομηχανία. Εξασφαλίζει την παρακολούθηση της θέσης, της χρήσης και της κατάστασης της κατασκευής, ενώ παράλληλα παρέχει προληπτική συντήρηση
- Ο Γιάννης Καλεντερίδης, CFO της Rhoe. Η Rhoe είναι μία start-up η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Έξυπνων Πόλεων και ευρύτερα στον τομέα της έξυπνης διαχείρισης. Προσφέρει στους πελάτες της ευφυείς ψηφιακές λύσεις υλικού και λογισμικού, αποβλέποντας τόσο στην βελτιστοποίηση της πααγωγικότητας όσο και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των συνεργατών.

«Τα Yec talks SKG είναι μία σημαντική ευκαιρία δικτύωσης στην επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.Ακόμη να πειστείς για να δηλώσεις συμμετοχή; Κάνε δωρεάν το registration σου εδώ και έλα να μοιραστείς τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου μαζί μας, να γνωρίσεις και να συνομιλήσεις με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο ζήλο με σένα. Έλα να δεις και να ακούσες πώς, μόνο με μία ιδέα, μπορείς να αγγίξεις την επαγγελματική επιτυχία! Σε αναμένουμε!!», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ