Skip to main content

Ζαγοράκης: «Δώρο Θεού» ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση στην κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ τα χρόνια της θητείας του με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, είπε

Σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε γελώντας ότι «πολλά γράφονται φέτος. Όταν καίει το σίδερο, το πετάει ο ένας στον άλλον».

Σε συνέντευξή του στο sdna.gr, ο κ. Ζαγοράκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν και στις απαιτήσεις που υπάρχουν φέτος, λέγοντας: «Όλοι έχουμε απαιτήσεις και ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο».

«Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη, βλέπουμε ότι όντως μέρα με την μέρα αλλάζει επίπεδο ο σύλλογος. Τόσο αγωνιστικά, όσο και στα άλλα θέματα, είναι σε πρόοδο. Από εκεί και πέρα, όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Απλά όλη αυτή την πίεση δεν πρέπει να την μεταφέρουμε στην ομάδα. Νομίζω ότι αυτοί θέλουν περισσότερο από εμάς τις επιτυχίες. Οπότε από την στιγμή που είναι όλα σωστά δομημένα τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή και να είμαστε εκεί, για να υποστηρίζουμε και να στηρίζουμε την ομάδα», τόνισε ο κ. Ζαγοράκης.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, χαρακτήρισε την έλευσή του στον Δικέφαλο ως Θείο δώρο ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία σύγκριση στην κατάσταση που επικρατούσε στον ΠΑΟΚ τα χρόνια της θητείας του με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα επί του μεγαλομετόχου: «Το έχω πει και στο παρελθόν, θα παρεξηγηθώ, απλά δεν θα είμαι αντικειμενικός σε ότι έχω να πω για τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί και η σχέση μου είναι διαφορετική, το γνωρίζετε. Νομίζω ότι έχει κάνει πολλά πράγματα και με το παραπάνω. Πριν από λίγα χρόνια, δεν περίμενε κανείς, ότι θα αλλάξουν όλα. Δεν περίμενε κανείς ότι η ομάδα, θα είναι τόσο έτοιμη και τίτλους να διεκδικεί και να παραδέχονται τον ΠΑΟΚ όλες οι ομάδες. Χρέη δεν υπάρχουν στην ομάδα. Είναι μια από τις πιο καθαρές που υπάρχουν, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη.