Skip to main content

Ζέρβας: Χρονιά έργων και χρηματοδοτήσεων το 2020 για τη Θεσσαλονίκη

Τι είπαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Μάκης Κυριζίδης κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων του δήμου

Χρονιά σημαντικών ευκαιριών για έργα και χρηματοδοτήσεις καθώς και δουλειάς είναι το 2020 για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στην εμμονή του, όπως είπε, στα έργα. «Χωρίς υποδομές η πόλη δεν μπορεί να προχωρήσει, δεν μπορούν να γίνουν ολα αυτά τα οποία και εμείς θέλουμε αλλά και οι πολίτες ζητούν από εμάς. Και αυτή η χρονιά όπως και οι επόμενες πρέπει να είναι χρονιές δουλειάς, επιμονής, υπομονής αλλά κυρίως αποτελέσματος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο τέλος της περιόδου θα είναι όλοι ικανοποιημένοι για αυτά που έγιναν. «Φέτος μπορούν να γίνουν πολλά στον τομέα αυτό. Είμαστε σε ετοιμότητα για να εφαρμόσουμε το Τεχνικό μας Πρόγραμμα και για να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του», τόνισε ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας ότι «η τετραετία αυτή κατά την οποία θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, θα είναι η περίοδος που θα υλοποιηθούν όλα όσα χρονίζουν στην πόλη».

Αναφερόμενος σε έργα που έχουν κολλήσει, όπως η πλατεία Ελευθερίας, τόνισε ότι θα φροντίσει ο δήμος να λυθούν τα προβλήματα.

«Είναι μια σημαντική χρονιά για εμάς καθώς ουσιαστικά θα είναι ο πρώτος χρόνος διοίκησης μας. Υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες για τις χρηματοδοτήσεις που μπορούμε να λάβουμε, τις παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε η ναυαρχίδα του δήμου», τόνισε ο κ. Κυριζίδης, απευθυνόμενος προς τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων που εποπτεύει.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμης Φωτόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κούπκας, Σωκράτης Δημητριάδης, Δήμητρα Ακριτίδου, ο πρόεδρος του ΟΒΡΕΠΟΜ καθώς και δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ανδρέας Κουράκης.