Skip to main content

Ζορπίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχουν πρόβλημα όταν πάνε ταξιδάκια με τη ΧΑ

Τι είπε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, που έγινε χτες στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού.

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης την κριτική που δέχθηκε από τιον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι συναντήθηκε με στελέχη της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, που έγινε χτες Τετάρτη, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού, ο κ. Ζορπίδης εξήγησε ότι το ΕΕΘ, ως ΝΠΔΔ, είναι υποχρεωμένο από την ισχύουσα νομοθεσία να έχει στη λίστα της εθιμοτυπίας του τους βουλευτές του κόμματος αυτού, καθώς λειτουργεί νόμιμα. Επίσης, όπως τόνισε, δεν έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να ενημερώσει τα στελέχη του για τα θέματα της Αγοράς και των επαγγελματιών.

«Οι υποψήφιοι του κόμματος αυτού για το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζήτησαν, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες συμμετέχουν νόμιμα, να ενημερωθούν για τις θέσεις μας. Αυτό και έγινε. Τους δεχθήκαμε όπως δεχόμαστε όλους τους υποψηφίους και τους ενημερώσαμε για τα προβλήματα της Αγοράς και τις θέσεις των επαγγελματιών. Δεχθήκαμε μία επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, που νομίζω ότι είναι άστοχη και άδικη. Κάποιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βλέπουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται στα έδρανα της Βουλής, να ψηφίζουν προτάσεις που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν δίπλα- δίπλα ταξιδάκια στο Αιγαίο, αλλά χαλάνε τον κόσμο όταν γίνεται μία τέτοια επίσκεψη στο ΕΕΘ », τόνισε ο κ. Ζορπίδης.