Skip to main content

Ανοίγει το φοιτητικό κάμπινγκ του ΑΠΘ στο Ποσείδι - Με ψηφιακό πιστοποιητικό

Ανοίγει από 1/7 έως 5/09/2021 η πανεπιστημιακή κατασκήνωση Καλάνδρας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου - Τι θα χρειαστείτε για την είσοδο σας

Ανοίγει για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο η πανεπιστημιακή κατασκήνωση Καλάνδρας του Α.Π.Θ.

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας ανακοινώνεται η λειτουργία της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης για την τρέχουσα κατασκηνωτική περίοδο από 1/7 έως 5/9/2021.

Για την είσοδο στην Κατασκήνωση είναι απαραίτητη η επίδειξη του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19, ενώ στο χώρο της Κατασκήνωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. Παρακαλούνται όλοι οι κατασκηνωτές να λάβουν υπόψη τον επικαιροποιημένο κανονισμό λειτουργίας της Κατασκήνωσης, τον οποίο μπορούν να βρουν εδώ.

Θα μπορέσετε να εκδώσετε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 αν έχετε:
-ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού
-νοσήσει και έχει καταχωριστεί το θετικό αποτέλεσμα του ελέγχου από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο /Κλιμάκιο στο οποίο έχετε διενεργήσει τον έλεγχο.
-υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο Rapid ή PCR και έχει καταχωριστεί το αρνητικό αποτέλεσμα από την Μονάδα Υγείας/ Διαγνωστικό Κέντρο/ Εργαστήριο/ Κλιμάκιο στο οποίο έχετε διενεργήσει τον έλεγχο.

Για να εκδοθεί το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχετε Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας που αναγράφει τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ και θα χρειαστείτε τους προσωπικούς σας κώδικες στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ σας.

Το πιστοποιητικό παρέχεται σε ψηφική ή/και έντυπη έκδοση, είναι προστατευμένο και περιλαμβάνει κωδικό QR ενώ παρέχεται και στα αγγλικά.