Skip to main content

Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου ο Μίλτος Τεντόγλου - Τι δήλωσε (video)

«Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια γιατί ήρθε όπως το ήθελα. Με μία μεγάλη επίδοση», δήλωσε μετά την απονομή των μεταλλίων ο Τεντόγλου.

Στην κορυφή του βάθρου βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Έλληνα Ολυμπιονίκη, με τη γαλανόλευκη σημαία να κυματίζει ψηλά.

Σε δηλώσεις του μετά την απονομή, ο Τεντόγλου ανέφερε πως, παρά το γεγονός πως έχει ζήσει πολλές απονομές και έχει ακουστεί αρκετές φορές ο Εθνικός Ύμνος, θεωρεί πως το σκηνικό της απονομής στο Μόναχο με τη βαρκούλα ήταν λίγο υπερβολικό.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:

«Είναι από τα αγαπημένα μου μετάλλια γιατί ήρθε όπως το ήθελα. Με μία μεγάλη επίδοση. Είναι για μένα αυτό το μετάλλιο, δεν θέλω να το αφιερώσω αλλού, γιατί πέρασα δύσκολα φέτος. Πήρα αυτό που μου άξιζε και σαν επίδοση και σαν μετάλλιο» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ έδωσε και... κλίμα από τους πανηγυρισμούς το βράδυ στο ξενοδοχείο.

«Εγινε ένας χαμούλης… Ηταν εκεί η οικογένειά μου και όλη η εθνική ομάδα. Το ίδιο κάναμε και με την Ντρισμπιώτη και το ίδιο θα κάνουμε και με τα υπόλοιπα παιδιά. Ηπιαμε και τις μπύρες μας…» πρόσθεσε ο Τεντόγλου.