Skip to main content

ekaneskratisi.gr: Φτιάξτε δωρεάν app για την επιχείρησή σας στη ΔΕΘ

Άνευ εξόδων, στο stand «ekaneskratisi.gr», η ομάδα δεσμεύεται να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να δημιουργήσουν τη δική τους native app

Να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή στο Stand 9 στο περίπτερο 14 καλεί τις επιχειρήσεις η φοιτητική ομάδα «ekaneskratisi.gr» στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Άνευ εξόδων, στο stand «ekaneskratisi.gr», η ομάδα δεσμεύεται να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να δημιουργήσουν τη δική τους native εφαρμογή για android, συμπληρώνοντας επωνυμία, τοποθεσία, περιγραφή και φωτογραφίες, σε μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή δημοσιεύεται στο Google Play, από όπου οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν και να στείλουν μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να πραγματοποιήσουν κράτηση σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, κομμωτήρια ή bar.

Η δράση της ομάδας προσπαθεί να ενθαρρύνει μικρομεσαίους επιχειρηματίες, των οποίων η επιχείρηση δεν έχει ψηφιακή παρουσία, να κάνουν το άλμα στο ψηφιακό κόσμο και να επιμορφωθούν για την προώθηση της επιχείρησής τους online.

Αυτήν την ευκαιρία, λοιπόν, έρχεται να τους παράσχει η διαδικτυακή πύλη του «ekaneskratisi.gr» με την παρουσίασή της στο περίπτερο 14 της 83ης ΔΕΘ, έναν χώρο φιλοξενίας καινοτόμων, ακαδημαϊκών και ερευνητικών πρωτοβουλιών και ενεργειών για τη Δ.Ε.Θ..

Η ομάδα αποτελούμενη από φοιτητές ποικίλων ειδικοτήτων θα είναι εκεί για να κατατοπίσει τους επιχειρηματίες, αλλά και τους νέους που θέλουν να ζήσουν και αυτοί τη μαγεία της σύζευξης τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών σε κάθε επιχειρηματικό τους ξεκίνημα.

Το εγχείρημα ξεκίνησε από τον φοιτητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μηνά-Μάριο Κόντη και η παρουσία στη Δ.Ε.Θ. στηρίζεται από το Πανεπιστήμιο και τη διοργάνωση της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη σελίδα της ομάδας στο facebook.