Skip to main content

Εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού της παραλίας της Περαίας το Σάββατο

Ο Χρήστος Βασιλειάδης και η Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού καλούν σε εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του παραλιακού μετώπου της Περαίας.

Σε εκστρατεία καθαρισμού της παραλίας στην Περαία το Σάββατο 6 Ιουνίου, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος την προηγούμενη ημέρα, καλεί ο Χρήστος Βασιλειάδης, ο Θεσσαλονικιός που θα ταξιδέψει στον Αρκτικό Κύκλο.

Μετά τις εικόνες σκουπιδιών, πεταμένων αντικειμένων αλλά και το κουφάρι της χελώνας που βρισκόταν παρατημένο στην ακροθαλασσιά, που δημοσιοποίησε ο Χρήστος Βασιλειάδης το περασμένο Σαββατοκύριακο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος σε συνεργασία με την Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού, θα επιχειρήσουν να καθαρίσουν και να ομορφύνουν ξανά το παραλιακό μέτωπο της περιοχής.

Διαβάστε: Το ξέσπασμα Βασιλειάδη για μια νεκρή χελώνα σε παραλία της Περαίας

Στο πλαίσιο αυτό ο Χρήστος Βασιλειάδης και η εθελοντική ομάδα του δήμου καλούν όσους δημότες και πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στην όμορφη αυτή εμπειρία, που προωθεί αφενός τον εθελοντισμό, αφετέρου τον σεβασμό για το περιβάλλον και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του, να βρίσκονται στις 9.00 το πρωί του Σαββάτου στο «Theros» στην πλατεία Μνήμης, για να επιχειρήσουν όλοι μαζί.

«Ας έρθουν με τους φίλους, τα παιδιά  ή και μόνοι τους για να ζήσουμε όλοι μαζί τη μοναδική εμπειρία από την οποία έχουμε μόνο να κερδίσουμε» αναφέρει ο Χρήστος Βασιλειάδης στη Voria.gr, η οποία είναι και χορηγός επικοινωνίας της δράσης.

Την περιβαλλοντική αυτή κίνηση θα στηρίξει ο δήμος Θερμαϊκού.