Skip to main content

Επεισόδια από Ρομά στο Αγρίνιο για τον 16χρονο - Έκαψαν κάδους και λάστιχα (φωτο+video)

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης προκλήθηκαν επεισόδια, όπου συμμετείχαν περίπου 50 άτομα φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας

Δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τον 16χρονο στη Θεσσαλονίκη που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό.

Σύμφωνα με το Agrinionews κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης προκλήθηκαν επεισόδια, όπου συμμετείχαν περίπου 50 άτομα φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι νεαροί άναψαν φωτιές, έκαψαν, λάστιχα και κάδους σκουπιδιών.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας με ορισμένους Ρομά να τους επιτίθονται πετώντας πέτρες σε διμοιρία.

Στο μεταξύ, γύρω στις 7:20 σημειώθηκε, εξαιτίας των επεισοδίων, αποκλεισμός της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου Αγίου Δημητρίου.

Διαμαρτυρία και στη Μεσσηνία

Ανάλογη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή Αριοχώρι Μεσσηνίας, όπου δεκάδες άτομα απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης και έβαλαν φωτιά σε λάστιχα. Οι συγκεντρωμένοι έχουν αποχωρήσει από την περιοχή και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: