Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘ΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Ενισχύεται η άποψη πως ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος είχε συνεργό στην προσπάθεια να καλύψει την ενοχή του για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με την άτυχη Καρολάιν να δολοφονείται από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο καθ' ομολογία δράστης βρίσκεται πλέον στις φυλακές, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν περισσότερα σκοτεινά σημεία. Ενα από τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν τις Αρχές, είναι το κατά πόσο ο συζυγοκτόνος είχε συνεργό.

Πάντα υπήρχε η υποψία, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι έρευνες, προκειμένου να βρεθεί αν υπήρξε και ποιο ήταν αυτό το άτομο, το οποίο βοήθησε τον πιλότο να κάνει όλη αυτήν τη σκηνοθεσία και να βγάλει από το σπίτι των Γλυκών Νερών αρκετά αντικείμενα.

Το άτομο από τον στενό κύκλο του πιλότου και τα τρία τηλεφωνήματα

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό. Οχι κατά την τέλεση του εγκλήματος, αλλά μετά, όταν ο δράστης προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του. Τότε ήταν που πιθανότατα ζήτησε τη βοήθεια κάποιου πολύ δικού του ανθρώπου, που δεν θα τον πρόδιδε ποτέ και εικάζεται ότι είναι το άτομο που τηλεφώνησε και απείλησε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και όπως αναφέρθηκε στην απογευματινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν και συγγενικά πρόσωπα του πιλότου, τα οποία βρίσκονταν πολύ κοντά του.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει και ένα ακόμα θέμα που φέρεται να απασχολεί τις Αρχές. Πρόκειται για τρία τηλεφωνήματα, τα οποία έγιναν όταν κλήθηκε να καταθέσει η κ. Μυλωνοπούλου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα τηλεφωνήματα δεν φέρονται να έγιναν από τον ίδιο τον συζυγοκτόνο, οπότε -όπως είναι λογικό- τα βλέμματα στρέφονται σε πιθανό συνεργό.

Συγκεκριμένα, η κ. Μυλωνοπούλου είχε καταθέσει ότι δέχθηκε τρία τηλεφωνήματα από ένα άτομο που την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Αυτό εκλαμβάνεται από τις Αρχές ως μια προσπάθεια να την τρομάξουν και εξετάζεται εάν είναι το ίδιο άτομο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ