Skip to main content

Νέοι Επιβάτες: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την πτώση του ΙΧ στη θάλασσα

Μέχρι και σακί με άμμο είχαν δεμένο μεταξύ τους ο άνδρας και η γυναίκα που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αυτοκτόνησαν σήμερα στους Νέους Επιβάτες.

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο ατόμων που έπεσαν στη θάλασσα στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr τα δύο άτομα που ανασύρθηκαν νεκρά αφότου το όχημά τους έπεσε στον βυθό της θάλασσας φαίνεται να ήταν μητέρα, ηλικίας περίπου 70 ετών, και γιος, ηλικίας 50 ετών, ενώ το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν είχε πινακίδες από το Κιλκίς. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος, που φέρεται να έχει γεννηθεί στη Γερμανία, αγόρασε πρόσφατα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από μία γυναίκα, κάτοικο Κιλκίς, ενώ η μεταβίβαση του οχήματος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Διαβάστε: Νέοι Επιβάτες: Με απότομο ελιγμό το ΙΧ έπεσε στη θάλασσα - Με δεμένα τα χέρια το ζευγάρι

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είχε δεμένα τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι, ήταν δεμένος με τη γυναίκα με ένα σχοινί από τη μέση, ενώ μεταξύ τους ήταν δεμένoi και με σακί που είχε άμμο.

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν προς την αυτοκτονία τουλάχιστον για την περίπτωση του άντρα. Ιατροδικαστικές πηγές σημειώνουν πως η γυναίκα δεν φαίνεται να είχε κακώσεις που να δηλώνουν πως κάποιος την εξανάγκασε στην πράξη αυτή.

Πληροφορίες της Voria.gr σημειώνουν πως και άλλο μέλος της οικογένειας είχε αυτοκτονήσει στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ έχει φύγει από τη ζωή και ο πατέρας.

Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός του μαύρου οχήματος κινούνταν κανονικά στον παραλιακό δρόμο των Νέων Επιβατών, όταν έκανε έναν απότομο ελιγμό στην προβλήτα και έριξε το όχημα στη θάλασσα. Στο σημείο εκείνο το βάθος του νερού ξεπερνάει τα τέσσερα μέτρα.

Αμέσως οι σερβοτόροι από παρακείμενες ταβέρνες αλλά και πελάτες έτρεξαν προς την προβλήτα αλλά το ΙΧ είχε πέσει στον βυθό. Άμεσα ειδοποίησαν στις αρχές, οι οποίες και απέκλεισαν την περιοχή.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύτες βούτηξαν στη θάλασσα και απεγκλώβισαν το ζευγάρι, που παρέμεινε για περίπου δύο ώρες στη θάλασσα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ όταν βγήκαν έξω διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκροί.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος, αλλά και όχημα του Λιμενικού Σώματος, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όχημα της Πυροσβεστικής συνέδραμε στην επιχείρηση. Επί τόπου βρίσκεται και γερανός για να ανασύρει το όχημα από τον βυθό.