Skip to main content

Παράταση φορολογικών δηλώσεων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ζητά η ΕΦΕΕΘ

Επιμένουν στο αίτημά τους να παρατηθούν οι φορολογικές δηλώσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου ζητούν τα μέλη της ΕΦΕΕΘ με επιστολή τους στον υπουργό.

Την παράταση των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ζητούν με επιστολή τους στον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα τα μέλη της Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις του υπουργού για τις πιθανές ημερομηνίες, δεν επαρκούν.

Σημειώνουν παράλληλα πως το αίτημά τους για παράταση μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου είναι ήδη γνωστό στον υπουργό, ζητώντας του να τους αντιμετωπίσει ως συνεργάτες.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Ακούσαμε σε τηλεοπτικές σας δηλώσεις, πως τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η παράταση των φορολογικών δηλώσεων. Μάλιστα έκπληκτοι σας ακούσαμε να λέτε πως οι λογιστές σας ζητούν 3, 5 ή και 15 ημέρες παράταση.

Με προηγούμενες επιστολές η Ένωση μας, όπως και πολλές άλλες λογιστικές Ενώσεις, έχει αιτηθεί να παραταθεί η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων μέχρι τις 30/09/2020. Η Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. συνεχίζει να επιμένει στο αίτημα αυτό, στο οποίο μάλιστα εκθέτουμε και τους λόγους για τους οποίους δεν είναι επαρκής η μικρότερης διάρκειας παράταση.

Σας καλούμε όπως μας αντιμετωπίσετε ως συνεργάτες, όπως έχετε αναφέρει και να αποδεχθείτε το λογικό και δίκαιο αίτημα μας.

Σας συνυποβάλλουμε την σχετική επιστολή για την παράταση έως 30/9/2020».