Skip to main content

Πατέρας Καρολάιν: Θα εξασφαλίσω ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν θα δει ποτέ την κόρη του

Ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν δήλωσε ικανοποιημένος που το δικαστήριο «δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες που ξεστόμισε κατά την απολογία του».

Με ικανοποίηση καλωσόρισε η οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς την ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του, στις 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά.

Το έγκλημα, που σόκαρε την Ελλάδα εξαιτίας της σκληρότητάς του αλλά και του «θεάτρου» που έπαιξε ο καταδικασμένος συζυγοκτόνος, απασχόλησε ιδιαίτερα και τα βρετανικά ΜΜΕ λόγω της καταγωγής της Καρολάιν.

Ο πατέρας της Καραολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου προέβλεψε ότι ο 34χρονος πιλότος θα εξελιχθεί σε έναν «σπασμένο άνδρα» μέσα στις «διαβόητα σκληρές φυλακές», σύμφωνα με την Daily Mail.

«Κανένα διάστημα παραμονής στη φυλακή δεν μπορεί να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου, είμαι όμως ικανοποιημένος που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις χυδαίες ανοησίες που ξεστόμισε κατά την απολογία του», είπε ο 79χρονος πατέρας.

«Είμαι ακόμη περισσότερο ευχαριστημένος γνωρίζοντας ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή στην Ελλάδα που έχει ένα από τα χειρότερα συστήματα στην Ευρώπη».

«Όταν εν τέλει συμπληρώσει την ποινή του, για την οποία πολλοί πιστεύουν ότι ίσως να μην την εκτίσει, θα είναι ένας αλλαγμένος άνδρας, ένας σπασμένος άντρας, πολύ μεγαλύτερος από την αληθινή του ηλικία», είπε ακόμη ο Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε:

«Τώρα που ορίστηκε η μοίρα του, η Σούζαν κι εγώ μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να δώσω στη Λυδία το επώνυμο της μητέρας της έτσι ώστε να μην συνδεθεί ποτέ με αυτό το απεχθές πλάσμα. Και θα εξασφαλίσω ότι δεν θα δει ποτέ την κόρη του ή θα έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της».