Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ:ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ (VID)

Ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας και σήμερα προπονητής στην Ολλανδία ήταν σοκαρισμένος μετά τις καταγγελίες.

Ντόμινο αποκαλύψεων προκαλούν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από παράγοντα της ιστιοπλοΐας όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό.

Ούτε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της δεν γνώριζε το μυστικό που κουβαλούσε τόσα χρόνια. Ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας και σήμερα προπονητής στην Ολλανδία μίλησε στην ΕΡΤ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για όσα πέρασε η Ολυμπιονίκης.

«Την έχω δει να κουβαλάει την αδερφή της στην πλάτη της κατάκοιτη και να πεθαίνει στα χέρια της. Και μετά από δυο μήνες να παίρνει την Ολυμπιακή πρόκριση και να γίνεται σημαιοφόρος στην ολυμπιακή μας ομάδας. Την έχω δει να βγαίνει με αυτή την καταγγελία, που πιστεύω ότι δεν τη θυμήθηκε τώρα, αλλά δεν την ξέχασε ποτέ. Και πιστεύω αυτό ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνει από όλα τα προηγούμενα που κατάφερε. Τη Σοφία την ξέρω τη θαυμάζω και τη σέβομαι. Είναι πολύ γενναία», είπε ο πρώην σύζυγος της Σοφίας Μπεκατώρου.

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ