Skip to main content

Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει ξανά ναζιστική εγκληματική οργάνωση

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Τι δήλωσε σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να ξανά υπάρξει ναζιστική εγκληματική οργάνωση στη χώρα έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε δηλώσεις του υπεραμύνθηκε της στάσης της Αστυνομίας στα πρόσφατα επεισόδια στη δυτική Θεσσαλονίκη σημειώνοντας πως έδρασε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει να ξανά υπάρξει μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο, η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα με όλες τις ιδέες, όλες τις απόψεις με απόλυτη πολυφωνία αλλά εδώ ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις δεν επιτρέπονται. Θεωρώ ότι η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη στα γνωστά γεγονότα χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, σοβαρότητα και διασφάλιση όλων όσων ανέφερα νωρίτερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.