Skip to main content

Ξανθός: Αυστηροποίηση μέτρων σε χώρους μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης

«Πρέπει να πάμε σε αυστηροποίηση των συνθηκών λειτουργίας των χωρών μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας μέσω της αυστηροποίησης των συνθηκών λειτουργίας των χώρων μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης, ζήτησε από τη Βουλή, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να κατανοήσει ότι αυτή η κρίση η πανδημία θα σοβεί για πολύ καιρό ακόμα και η διαχείριση της θέλει διαφορετική μεταχείριση.  Όλες οι χώρες είναι σε συναγερμό έχουν πιο ανθεκτικά συστήματα υγείας σχεδιάζουν οριζόντια περιοριστικά μέτρα ενόψει γιατρέ ενόψει γιορτών κι εμείς έχουμε διαφορετική κατεύθυνση. Ο κύριος Πλεύρης είπε ότι έχουμε ύφεση από που προκύπτει; Και λένε ότι δε χρειάζεται να πάρουμε συμπληρωματικά μέτρα και θα τα δούμε μετά τις γιορτές».

«Πρέπει να πάμε σε αυστηροποίηση των συνθηκών λειτουργίας των χωρών μαζικής συνάθροισης και διασκέδασης, δεν γίνεται να πηγαίνουμε με αυτό το κλίμα εφησυχασμού θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα το επόμενο διάστημα και θεωρώ ότι αυτό θα εξαντλήσει και τις τελευταίες αντοχές του συστήματος υγείας και των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά.