Skip to main content

Ξεκινάει το έργο «Εσωτερική Οδοποιία Τμημάτων Οδών» στην Τρίγλια

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος και η ανάδοχη εταιρεία. Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 7.290.000,00€, έχει προθεσμία κατασκευής δεκαοκτώ μήνες.

Υπεγράφη την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερική Οδοποιία Τμημάτων Οδών Δ.Ε. Τρίγλιας» μεταξύ του δημάρχου Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Τεχνική Ανάπτυξη ΑΤΕΒΕ».

Το έργο, αρχικού προϋπολογισμού 7.290.000,00€, έχει προθεσμία κατασκευής δεκαοκτώ (18) μήνες και αφορά στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δημοτικών οδών εντός των οικισμών της Δ.Ε. Τρίγλιας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν φρεζάρισμα και επίστρωση ασφαλτικών στρώσεων, την κατασκευή πεζοδρομίων και την τοποθέτηση φωτιστικών ιστών. Επίσης το έργο αφορά στην αναβάθμιση και βελτίωση του υφισταμένου δικτύου ομβρίων υδάτων εντός του οικισμού Ν.Τρίγλιας με τη κατασκευή νέων έργων (φρεάτια, τοποθέτηση νέων αγωγών επαρκών διατομών) ώστε να επιτευχθεί η αποτελεσματική συλλογή των ομβρίων υδάτων. Τέλος περιλαμβάνει κατασκευή έργων αποχέτευσης των ομβρίων υδάτων σε διάφορους οικισμούς της Δ.Ε. Τρίγλιας.