Skip to main content

Αγγελούδης: Έως το τέλος του χρόνου ανάδοχος για την πλατεία Ελευθερίας - Τι θα γίνει με την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας

Προτεραιότητες για τη διοίκηση Αγγελούδη η πλατεία Ελευθερίας και η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας στο νότιο τμήμα

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η δημοπράτηση του έργου της πλατείας Ελευθερίας για τη μετατροπή της σε Πάρκο Μνήμης. Όπως ανακοίνωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης ότι την επόμενη εβδομάδα θα εγκριθούν από τη Δημοτική Επιτροπή οι όροι δημοπράτησης του έργου, το οποίο θεωρείται ως το εμβληματικό έργο της νέας διοίκησης. «Ελπίζουμε ότι στο τέλος του χρόνου, αν δεν έχουμε καθυστερήσεις, να έχουμε την εγκατάσταση του ανάδοχου», ανέφερε ο κ. Αγγελούδης.

Μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο σημείωσε επίσης για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, στο τμήμα της από την Τσιμισκή έως την παραλιακή ότι «αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκησή του».

Όπως είπε, το έργο προϋπολογισμού 4,5 - 5 εκατ. ευρώ είναι έτοιμο, υπάρχει μελέτη και αναμένεται επικαιροποίηση των τεχνικών προδιαγραφών για τη δημοπράτηση. «Με την πρώτη δυνατότητα, μόλις ανασάνουμε από το έλλειμμα που έχουμε παραλάβει, η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας είναι για εμάς προτεραιότητα», υπογράμμισε ο δήμαρχος.