Skip to main content

Ανακοινώθηκε από Τσίπρα η υποψηφιότητα Γιαννούλη για την Περιφέρεια

Ολοκληρώθηκε το τελικό ραντεβού οριστικοποίησης της υποψηφιότητας του δημοσιογράφου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Μαξίμου - Τι ειπώθηκε

Ο Χρήστος Γιαννούλης είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε τη στήριξη του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 ως υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση ήρθε έπειτα από προσωπική συνάντηση των δύο και αφού λύθηκαν κάποιες εκκρεμότητες (που όπως ανέφερε η Voria.gr αποτελούσαν εμπόδιο για την επίσημη ανακοίνωση),ο κ. Γιαννούλης απάντησε καταφατικά στην πρόταση του πρωθυπουργού.

«Είχα σήμερα συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη, στον οποίο πρότεινα να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χρήστο, καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία», έγραψε στο σύντομο μήνυμά του ο πρωθυπουργός, συνοδεύοντας την ανάρτηση και με τη σχετική φωτογραφία.

«Μεγάλη τιμή και ευθύνη για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, με αισιοδοξία, δημοκρατικό ήθος αλλά κυρίως θα είναι νικηφόρος», σχολίασε στη δική του ανάρτηση ο κ. Γιαννούλης, στο Facebook.

Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Γιαννούλης αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα. Περιορίστηκε να δηλώσει στη Voria: «Το ζήτησε ο πρωθυπουργός και σε έναν πρωθυπουργό δε λες εύκολα όχι...».