Skip to main content

Βολές Γιαννούλη σε Μητσοτάκη: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με βιντεάκια στο Τik Τok και το Instagram

Πρόκληση για τη νοημοσύνη των πολιτών χαρακτηρίζει ο βουλευτής την επίσκεψη Μητσοτάκη-Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ

Πυρά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα εξαπέλυσε ο Χρήστοσ Γιαννούλης, Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, μετά την αυτοψία τους σε σούπερ μάρκετ για τις τιμές των προϊόντων στα ράφια.

Αφού έκανε λόγο «πρόκληση για τη νοημοσύνη των πολιτών», χαρακτήρισε «επικοινωνιακό σκετσάκι» τον έλεγχο των τιμών και επικαλούμενος τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ανέφερε πως «ο πληθωρισμός στα είδη τροφίμων τρέχει με 9,9%».

«Η ακρίβεια κύριε Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται με διαπιστώσεις, ημίμετρα και βιντεάκια στο tik tok και το instagram», τονίζει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννούλη:

«Πρόκληση για τη νοημοσύνη των πολιτών το νέο επικοινωνιακό «σκετσάκι» που έστησε η κυβέρνηση με πρωταγωνιστές τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.

Έσπευσε λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει "έφοδο" σε σούπερ μάρκετ, προκειμένου να ελέγξει τις τιμές στα τρόφιμα και την εφαρμογή της μειωμένης τιμής κατά 5%

Ξέχασαν προφανώς να τον ενημερώσουν πως, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο πληθωρισμός στα είδη τροφίμων τρέχει με 9,9%

Η ακρίβεια κύριε Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται με διαπιστώσεις, ημίμετρα και βιντεάκια στο tik tok και το instagram.

Οι πολίτες που δύο χρόνια τώρα βλέπουν την αγοραστική τους δύναμη να συρρικνώνεται, απαιτούν μέτρα που θα χτυπούν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στη ρίζα τους».