Skip to main content

Γιαννούλης: Ελλιπέστατα τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας

«Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει ο κ. Γιαννούλης

Ελλιπέστατα χαρακτηρίζει τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.

Στη δήλωσή του εξηγεί: «Για άλλη μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επιχείρησε να πείσει τους καταναλωτές ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προκειμένου να πατάξει την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, είναι στη σωστή κατεύθυνση. Μόνο που οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους αναφέρθηκε και πάνω στους οποίους στηρίζεται η κυβερνητική πολιτική, κάθε άλλο παρά οδήγησαν στη μείωση των τιμών στο ράφι. Αντίθετα και σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η μεγαλύτερη αύξηση τιμών τον Οκτώβριο καταγράφηκε στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με ποσοστό άνω του 9%».

Κλείνοντας ο κ. Γιαννούλης υποστηρίζει: «Η εκτίναξη του κόστους ζωής, η καλπάζουσα ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια είναι αποτέλεσμα μίας αναποτελεσματικής, ανεύθυνης και άτολμης κυβερνητικής πολιτικής, που δύο χρόνια τώρα υποβοηθά αυτά τα φαινόμενα».