Skip to main content

Άνθρωποι του ΒΕΘ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Στις εκλογές, δυναμικό παρών δίνουν μέλη της διοικητικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΘ, τόνισε ο κ. Καπνοπώλης.

Κάλεσμα στα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προκειμένου να στηρίξουν τους ανθρώπους του επιμελητηρίου που κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, απηύθυνε με επιστολή του ο Αναστάσιος Καπνοπώλης.

«Στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, δυναμικό παρών δίνουν μέλη της διοικητικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΘ» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, υπογραμμίζοντας πως «πρόκειται για δραστήριους επιχειρηματίες, με εμπειρία, όραμα και διάθεση για να συνεισφέρουν στον τόπο τους, που γνωρίζουν την κρισιμότητα των καιρών, αλλά και τις ανάγκες της περιοχής, στην οποία κατοικούν».

Υπογραμμίζει, δε, πως «είναι πρόσωπα καινούργια, άφθαρτα για την τοπική αυτοδιοίκηση, που διαθέτουν επιμονή και υπομονή, έτοιμα να αντιμετωπίσουν παραλείψεις ή δυσλειτουργίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα του πολίτη».

Οι υποψήφιοι
 
Η Πολύμνεια Αλεξιάδου, διατηρεί επιχείρηση κατασκευής ξυλουργικών μηχανημάτων, είναι γενική γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πρέσβειρα γυναικείας επιχειρηματικότητας EU, αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματίων, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικων Ελλάδας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη- Δυναμώνουμε τη Μακεδονία».

Ο Πέτρος Καλπακίδης, κοσμηματοπώλης είναι υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων – Κοσμηματοπωλών – Ωρολογοπωλών, πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών – Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον».

Ο Πασχάλης Κυριακού, είναι ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παύλου Μελά με τον συνδυασμό του Μάριου Παλάντζα «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Αναστάσιος Λυκάρτσης, διατηρεί συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτων, οικονομικός επόπτης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Θεσσαλονίκη - Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου.

Ο Στέφανος Ξαντινίδης, είναι οδοντοτεχνίτης, μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών, ταμίας του Οδοντοτεχνικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη «Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ο Ευάγγελος Τεπεκίδης, ασχολείται με την παραγωγή λευκοσιδηρών προϊόντων, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαστεργίου «Πράξεις # ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ο Κυριάκος Τσαταλμπασίδης, διατηρεί συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Παύλου Μελά με το συνδυασμό «Ανατροπή» του Γιώργου Λίλτση.

Ο Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης, διατηρεί επιχείρηση κατασκευής αυτόματων θυρών, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Σωματείου Μεταποιητών Αλουμινίου Σιδήρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Ωραιoκάστρου με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «α.ν.α.σ.α» του Παντελή Σκαρλάτου.

«Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές δώστε δύναμη στους ανθρώπους του ΒΕΘ με την ψήφο σας» καταλήγει η επιστολή του κ. Καπνοπώλη.