Skip to main content

Κούβελας για Χατζηγεωργίου: Εγώ μια απλή ερώτηση έκανα...

Τι λέει ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κούβελας, που κατονόμασε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης ως υποκινητή προβοκάτσιας εναντίον της.

Για μια απλή ερώτηση κάνει λόγο στην απάντησή του για όσα διαδραματίστηκαν στη χτεσινοβραδινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη λειτουργία του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Κούβελας, τον οποίο υπέδειξε με δική της ανακοίνωση ως υποκινητή προβοκάτσιας εναντίον της η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου (δείτε εδώ).

Η κ. Χατζηγεωργίου, που διέκοψε την ομιλία της και αποχώρησε ενοχλημένη από την αίθουσα, έπειτα από αποδοκιμασίες, σε ανακοίνωσή της κατονόμαζε σαν «πέτρα του σκανδάλου» τον κ. Κούβελα.

Σε ανακοίνωση – απάντησή του πριν από λίγο ο κ. Κούβελας τονίζει ότι απλώς απηύθυνε μια ερώτηση στην υφυπουργό, διότι θεώρησε ότι η ομιλία της ήταν... εκτός θέματος.

Η δήλωση του κ. Κούβελα είναι η εξής:

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας - Θράκης κ. Χατζηγεωργίου, προσκεκλημένης να χαιρετήσει χθες στην εκδήλωση προς τιμήν του Ιδρύματος και των ευεργετών αδελφών Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στη Β. Ελλάδα του ομώνυμου Νοσοκομείου – μοντέλου για τα ελληνικά δεδομένα και πρότυπο για τα ευρωπαϊκά.

Όλοι περιμέναμε να αναφερθεί στην προσφορά των ευεργετών και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Όμως, αυτή στο λογύδριό της απλά καταφέρονταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα θέματα της υγείας και εκθείαζε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτήθηκα, λοιπόν, 'για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;' αφότου είχε προχωρήσει την ομιλία της εκτός θέματος και κλίματος.

Στη προσπάθειά της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρησή της από την εκδήλωση, ακολούθησε την γνωστή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να εκτοξεύουν αναίτιους, άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς – κλισέ με κάθε ευκαιρία.

Ας μην ανησυχούν, όμως, οι κυβερνητικοί. Σύντομα θα απαλλαγούν από το βάρος της θεσμικής τους ιδιότητας και θα μπορούν να απευθύνονται με άνεση στα κομματικά ακροατήριά τους».