Skip to main content

Αρετάκης (Ερασιτέχνης): Απαντήσεις στα 1921 ψέματα για τον Αγροτικό

Ο ισχυρός άνδρας του «πράσινου» Ερασιτέχνη ανέβασε στο διαδίκτυο την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την προκήρυξη εκλογών στον ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας

Στην αντεπίθεση περνά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα, Χρόνης Αρετάκης απαντώντας έτσι ανακοίνωση αποχώρησης του μεγαλομετόχου των «σταχυοφόρων», Ηλία Θεοδωρίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του «πράσινου» Ερασιτέχνη ανέβασε στο διαδίκτυο την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την προκήρυξη εκλογών στον ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας, με το σχόλιο «Απαντήσεις στα 1921 ψέματα», προφανώς επιλέγοντας αυτό το νούμερο όχι… τυχαία, αλλά επειδή τόσο υπολογίστηκε με βάση τη λίστα εισιτηρίων της ΠΑΕ, το 10% που φέρεται να ζητούσε ο Ερασιτέχνης ως ποσό (δηλαδή 1.921 ευρώ, όπως προέκυψε βάσει εισιτηρίων και εισπράξεων).

«Υποχρεωμένοι για την αλήθεια, νομίζει ότι μιλά σε αφελείς»

Σε δηλώσεις του, ο κ. Αρετάκης ανέφερε: «Την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 21 του μήνα στις 19.00 στο Δημαρχείο Ευόσμου θα γίνει συνέλευση και εκλογές στον Ερασιτέχνη. Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση, αλλά αν δεν έχει απαρτία, πάμε δυο μέρες μετά. Καλούμε όλο τον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα να παραστεί, όχι μόνο τα ενεργά μέλη, με δικαίωμα ψήφου. Να ενημερωθούν για τις ανακρίβειες που μας λέει εδώ και 20 μέρες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο οποίος νομίζει πάντα ότι μιλά σε… αφελείς! Δεν θέλαμε ο κόσμος να μάθει κάποια πράγματα, αλλά είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να του πούμε την αλήθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Την Δευτέρα 19/06, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κορδελιού-Εύοσμου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική

Συνέλευση του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικού Αστέρα, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής :

-Απολογισμός διετίας

-Οικονομικός απολογισμός

-Στόχοι

-Αθλητικό κέντρο

-Εκλογές νέου Δ.Σ

Κατόπιν των παραπάνω, θα γίνει λεπτομερείς αναφορά στις σχέσεις ΠΜΑΣ και ΠΑΕ με αναλυτική καταγραφή των γεγονότων προς ενημέρωση των μελών. Η είσοδος για τα μη μέλη που δεν έχουν και δικαίωμα ψήφου, είναι ελεύθερη.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα πραγματοποιηθει την Τετάρτη 21/06, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα».

Πηγή: Arenafm