Skip to main content

ΒΕΘ - Χρυσός Οδηγός: Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας 

Συμφωνία για σειρά δράσεων με επίκεντρο την ψηφιακή ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Στην ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στοχεύει η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στην οποία προχώρησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με την Χρυσός Οδηγός ΑΕ.  

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς εργαλείων που δημιουργεί το ΒΕΘ για την ουσιαστικότερη στήριξη των επιχειρήσεων -  μελών του προκειμένου να μεταβούν στη νέα εποχή. 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη στα γραφεία του ΒΕΘ μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου, Αναστάσιου Καπνοπώλη και του διευθύνοντος συμβούλου της Χρυσός Οδηγός, Αθανάσιου Ράπτη προβλέπει την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων που στο επίκεντρο τους θα έχουν την ψηφιακή ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, μέσα από εργαλεία και ευκαιρίες προβολής για την καλύτερη δικτύωση και ενίσχυση της εξωστρέφειας της.

Μεταξύ των δράσεων είναι η διεξαγωγή ειδικών σεμιναρίων και επιμορφωτικών εκδηλώσεων για τις επιχειρήσεις - μέλη του ΒΕΘ που θα έχουν ως στόχο την ανάδειξη της ψηφιακής ταυτότητας των επιχειρήσεων, την εκπαίδευση τους στη χρήση νέων ψηφιακών εργαλείων, την ενημέρωση τους και την ανάπτυξη τους μέσω digital marketing. 

«Με τη συνεργασία μας με την ΧΟ, δίνουμε ένα ακόμη έρεισμα στις επιχειρήσεις - μέλη μας για τη μετάβαση τους σε μια οικονομία, που θα κυριαρχούν ανταγωνιστικές, καινοτόμες επιχειρήσεις. Τους δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και να ενσωματώσουν νέα ψηφιακά εργαλεία στις επιχειρήσεις τους» τόνισε ο πρόεδρος του ΒΕΘ. 

Από την πλευρά του ο CEO της Χρυσός Οδηγός, αναφέρθηκε στη σημασία και στα οφέλη που θα προκύψουν για τις επιχειρήσεις από τη συνεργασία των δυο πλευρών, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της ολοκληρωμένης ψηφιακής παρουσίας των ΜμΕ στο σύγχρονο, άκρως, ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον.