Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

BLACK WEEKENDS ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χαμηλές τιμές για διαμονή στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης υπόσχονται τα «Black Weekends» που φέρνει τον Ιανουάριο η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Στα πρότυπα της Black Friday, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εμπνεύστηκε και δημιούργησε τα «Black Weekends», που ξεκινούν δυναμικά την παρουσία τους τον Ιανουάριο.

«Για εσάς λοιπόν που αγαπάτε τη Θεσσαλονίκη και θέλετε να βρεθείτε σε αυτήν την περίοδο των εκπτώσεων, μείνετε συντονισμένοι και επωφεληθείτε από την εξαιρετική φιλοξενία και τις άριστες παροχές των ξενοδοχείων, σε τιμές τόσο χαμηλές που ταιριάζουν σε όλους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΞΘ.

Και συνεχίζει: «Προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας και σ’ αυτούς που αγαπάτε, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς. Γιατί ποιος είπε ότι η πολυτέλεια είναι προνόμιο των λίγων; Ο μήνας των εκπτώσεων έρχεται και φέρνει μαζί του παροχές για όλα τα βαλάντια».

«Μπορεί να μην υπάρχει Hotel Black Friday τον Νοέμβριο, όμως σας αποζημιώνουμε με Hotel Black Weekends τον Ιανουάριο. Σύντομα κοντά σας…», καταλήγει η ΕΞΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ