Skip to main content

Χήτας: Οι γαλάζιοι υποψήφιοι ψεύδονται για το Σκοπιανό

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως οι βουλευτές της ΝΔ ψεύδονται επί του θέματος για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Ας αποφασίσουν τελικά στη ΝΔ τι θα κάνουν με το Σκοπιανό. Από τη μία ακούμε τους γαλάζιους υποψηφίους να κάνουν λόγο για προδοτική συμφωνία και από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει πως θα τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεπώς ψεύδονται για ψηφοθηρικούς λόγους», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο  υποψήφιος βουλευτής στη Β'  Θεσσαλονίκης με  την «Ελληνική Λύση» Κώστας Χήτας μιλώντας χτες βράδυ στην ΤV 100.

«Θα πρέπει να αποφασίσει η ΝΔ ποιο μέρος παίρνει σε όλο το ζήτημα. Θεωρώ ότι η ΝΔ προσπαθεί προεκλογικά να «ψαρέψει» τους ανυποψίαστους πατριώτες, ο  λαός  όμως  αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Ας αποφασίσουν στη ΝΔ αν είναι κατά ή υπέρ αυτής της συμφωνίας. Γυρίζω από άκρη σε άκρη, όλη τη Β' Θεσσαλονίκης, μιλάω και επικοινωνώ με τους πολίτες, ο κόσμος πονάει για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο Αλέξης Τσίπρας "πνίγηκε" στις Πρέσπες, αλλά το θέμα "καίει" και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» σημείωσε μεταξύ άλλων.



Ως προς τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο κ. Χήτας τόνισε: «Το  διακύβευμα για τις εκλογές  είναι να καταφέρουμε να αποκτήσουμε μια δυνατή  και  ισχυρή φωνή στο Ελληνικό  Κοινοβούλιο, για  τον λαό και την πατρίδα μας. Δίνουμε βάση στον τομέα της  πρωτογενούς παραγωγής. Πιστεύουμε  ότι μέσω  της  πρωτογενούς παραγωγής  μπορούμε να αυξήσουμε το ακαθάριστο Εθνικό μας προϊόν, γιατί έχουμε  τα  καλύτερα χώματα, τον καλύτερο ήλιο και τα καλύτερα νερά. Θέλουμε εξειδίκευση, εκπαίδευση και άνοιγμα  στη  νεολαία, την οποία πρέπει πείσουμε να ασχοληθεί με την πρωτογενή παραγωγή. Δεύτερος βασικός πυλώνας  είναι τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, μέσα από τα οποία θα μπορέσουμε να φέρουμε συνάλλαγμα στη χώρα μας, θα κρατήσουμε τα παιδιά  μας  εδώ και θα  φέρουμε  και νέους από το εξωτερικό για να σπουδάσουν».

Δείτε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρεμβάσεις του Κώστα Χήτα: https://www.facebook.com/752606108412300/posts/882147638791479?sfns=mo