Skip to main content

Χήτας: Η ΝΔ θα τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν το κρύβει

Οι συμφωνίες επιτυγχάνονται για αν λύνονται προβλήματα και όχι για να δημιουργούν προβλήματα, είπε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης

Καλεσμένος στη Δημόσια Τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Πολιτικό Τραπέζι» ήταν σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης με το κόμμα της «Ελληνικής Λύσης», Κώστας Χήτας, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτήρισε, συμφωνία των Πρεσπών, τον τρόπο επανεκίνησης της οικονομίας, ενώ δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η «Ελληνική Λύση» θα βρίσκεται στο Κοινοβούλιο την 8η του Ιούλη.

• Για την «Ελληνική Λύση»:  

«Για εμάς, στην "Ελληνική Λύση" δεν ήταν έκπληξη το 4,2% ή ότι καταφέραμε να πάρουμε μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο πρόεδρός μας Κυριάκος Βελόπουλος και τα στελέχη του κινήματος έχουμε οργώσει την Ελλάδα! Έχουμε πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 ομιλίες σε όλη τη χώρα, είμαστε δίπλα στον κόσμο και αυτό θα φανεί την επομένη των εκλογών».

• Για τη συμφωνία των Πρεσπών:

«Η συμφωνία των Πρεσπών είναι κατάπτυστη και προδοτική ως προς την ουσία της. Οι συμφωνίες επιτυγχάνονται για αν λύνονται προβλήματα και όχι για να δημιουργούν προβλήματα. Η στάση της Νέας Δημοκρατίας είναι υποκριτική. "Σκυλεύουν" το θέμα και πουλάνε ψεύτικο πατριωτισμό. Θα τηρήσουν τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν το κρύβουν».

• Για την επανεκκίνηση της Οικονομίας:

«Στο πρόγραμμα της "Ελληνικής Λύσης" έχουμε βάλει πολύ ψηλά την πρωτογενή παραγωγή. Πρέπει να παράξουμε, διότι σε αντίθετη περίπτωση δε θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Στήριξη, ενίσχυση και ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρία στους Έλληνες!».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή: