Skip to main content

Χήτας για Μετρό: Μάς θεωρούν ιθαγενείς που ξεγελούν με καθρεφτάκια

Ο βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θεωρούν τη Θεσσαλονίκη ως άγονη γραμμή, κάπου στο far west και τους Θεσσαλονικείς ιθαγενείς.

Στο πολύπαθο έργο  του μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Ο βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θεωρούν τη Θεσσαλονίκη ως άγονη γραμμή, κάπου στο far west και τους Θεσσαλονικείς ιθαγενείς που ξεγελούν με καθρεφτάκια, καθώς περιμένουν στωικά το μετρό ως άλλο σιδερένιο άλογο.

Αναφερόμενος στην έξαρση του μεταναστευτικού ο Κώστας Χήτας επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματος του για κλείσιμο των συνόρων, κλείσιμο των ΜΚΟ και εφαρμογή του μοντέλου της Αυστραλίας.

Τέλος αναφορικά με την εξαγγελία της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, που ανακοίνωσε πως στα σχολεία θα υπάρχει πλέον γρήγορο ίντερνετ, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης υπογράμμισε πως «η υπουργός μιλάει προφανώς αγνοώντας ότι ούτε υπολογιστές υπάρχουν, ούτε τα προβλήματα της σχολικής στέγης έχουν ξεπεραστεί, ούτε έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα ευαίσθητα μαθήματα των θρησκευτικών, της ιστορίας και των αρχαίων».