Skip to main content

Δ. Θεσσαλονίκης: Μάχη Ζέρβα - Ορφανού για τη 2η θέση (upd)

Παρά το ολονύχτιο θρίλερ ακόμα, Δευτέρα πρωί, δεν έχει οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα για τη δεύτερη και τρίτη θέση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Μάχη στήθος - στήθος δίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιώργος Ορφανός για τη δεύτερη θέση στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί και η συνυποψήφιά τους Κατερίνα Νοτοπούλου.

Από το βράδυ της Κυριακής με τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ξεκαθαριστεί ότι την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο γαλιάζιος εκλεκτός Νίκος Ταχιάος.

Ωστόσο, παρά το ολονύχτιο θρίλερ ακόμα, Δευτέρα πρωί, δεν έχει οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα για τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση στο 89,05% των εκλογικών τμημάτων (423/475), ο κ. Ταχιάος παίρνει 22,31%, σε ασφαλή απόσταση περίπου 8 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο, Κωνσταντίνο Ζέρβα με 14,81% και 16.198 ψήφους και τον τρίτο Γιώργο Ορφανό, που λαμβάνει 14,60% και 15.974 ψήφους. Κατά πόδας ακολουθεί η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, με 13,50% με 14.774 ψήφους.

Αναλυτικά τα έως τώρα αποτελέσματα και οι έδρες: