Skip to main content

Χαρίτσης σε συμβασιούχους ΕΥΑΘ: Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο (vid)

Ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύθηκε για συνάντηση μαζί τους την ερχόμενη εβδομάδα - Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βρεθεί λύση, είπε

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 15 συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ, αναμένοντας τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πόλη.

Όταν ο κ. Χαρίτσης αφίχθη στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχείου, προσέγγισε τους διαμαρτυρόμενους και, σε σύντομο διάλογο που είχε μαζί τους, τόνισε ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός δεσμεύθηκε για συνάντηση μαζί τους την ερχόμενη εβδομάδα, σημειώνοντας ότι «θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βρεθεί λύση».

«Το ζήτημα της ΕΥΑΘ των συμβασιούχων θα έχουμε αυτή την εβδομαδα συνάντηση στο γραφείο μου για να δούμε από κοινού πως αυτό το δύσκολο θέμα μπορεί ομως εντός των ορίων που θέτει ο νόμος να αντιμετωπιστεί και θέλουμε γι αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ΕΥΑΘ πολλά χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι συμβασιούχοι, που κρατούν πανό στο οποίο αναγράφεται «Η Οδύσσεια των Απολυμένων της ΕΥΑΘ συνεχίζεται - Μνηστήρε-Εργολάβοι παίρνουν τις δουλειές τους», ζητούν επαναπρόσληψή τους στην Εταιρεία Ύδρευσης, όπου εργάζονταν επί σειρά ετών.

Δείτε το βίντεο: