Skip to main content

Δήμος Καλαμαριάς: Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του Δαρδαμανέλη - «Δώστε μας τα φτερά να σηκώσουμε ψηλά την προσφυγομάνα» (φωτο)

Το εκλογικό περίπτερο βρίσκεται επί της οδού Μεταμορφώσεως 29

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο της παράταξης «Γενιάς Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Το εκλογικό περίπτερο βρίσκεται επί της οδού Μεταμορφώσεως 29. «Σε ένα μήνα από τώρα ανανεώνουμε την εντολή που μας δώσατε. Δώστε μας και πάλι τη δύναμη να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε. Δώστε μας τα φτερά να σηκώσουμε ψηλά την προσφυγομάνα Καλαμαριά που έχει στο DNA της την προκοπή και την πρόοδο!», τόνισε αρχικώς στην ομιλία του ο δήμαρχος Καλαμαριάς και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ο κ. Δαρδαμανέλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους συνανθρώπους μας στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία, που δοκιμάζονται τα τελευταία 24ωρα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. «Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες. Η καρδιά της Καλαμαριάς, μία πόλη που γνωρίζει από πόνο και αγώνα, χτύπα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί και υποφέρουν», ανάφερε.

Παράλληλα, ο Γιάννης Δαρδαμανέλης αναφέρθηκε, όπως είπε, «στα δεκάδες έργα που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια στην Καλαμαριά και έκαναν καλύτερη την ποιότητα ζωής των δημοτών». «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στον Καλαμαριώτη και την Καλαμαριώτισσα δουλέψαμε για να κλείσουμε τις πολυπληθείς εκκρεμότητες και τις απραξίες των προηγούμενων διοικήσεων. Διεκδικήσαμε νέους πόρους εξασφαλίζοντας 80 εκατομμύρια ευρώ χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να επανεκκινήσουμε την Καλαμαριά», είπε.

«Για όλα αυτά η διοίκησή μας είναι πάρα πολύ περήφανη. Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν υπάρχει κανένα μελανό σημείο σε αυτά τα 4 χρόνια. Η Καλαμαριά έφυγε μπροστά και δε γυρίζει πίσω. Αρνείται τα πισωγυρίσματα και κοιτά μπροστά! Κοιτά επιτέλους τη θάλασσα της», τόνισε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Διαμαντής Γκολιδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες, Βούλα Πατουλίδου, Κώστας Γιουτίκας και Πάρις Μπίλιας, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Θεόδωρος Μητράκας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Χρήστος Μήττας, Δημήτριος Βάνης και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης, ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής  και ο πολιτευτής της ΝΔ, Μάριος Δράμαλης.

Δείτε φωτογραφίες: