Skip to main content

Εύσημα Ζέρβα στη δημοτική αστυνομία για την αποτροπή αρπαγής ανηλίκου

Συγχαίρω τους Δημοτικούς μας Αστυνομικούς για τη χθεσινή τους επιτυχία, να αποτρέψουν αρπαγή ανηλίκου, τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Τα εύσημα στη Δημοτική Αστυνομία απέδωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας υπερήφανος ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την καθοριστική συμβολή στελεχών της υπηρεσίας στην αποτροπή αρπαγής ανηλίκου χθες το πρωί. 
 
«Ο υψηλός επαγγελματισμός και οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Δημοτικής Αστυνομίας είναι δεδομένες. Συγχαίρω τους Δημοτικούς μας Αστυνομικούς για τη χθεσινή τους επιτυχία, να αποτρέψουν αρπαγή ανηλίκου. Στόχος μας κανείς δημότης, κάτοικος και επισκέπτης να μη νιώθει ανασφαλής. Αισθάνομαι υπερήφανος ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Συγχαρητήρια ακόμη μία φορά», έγραψε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.
 
Υπενθυμίζεται πως ένας άνδρας συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής καθώς προσπάθησε να αρπάξει ανήλικο κοριτσάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο προϊστάμενος της δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Πέτρος Παπαφίλης, τόνισε πως το πρωί μετά τις 10.30 κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών που διενεργούσε ελέγχους στην πλατεία Αριστοτελους ενημερώθηκε από πολίτη για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου αλλοδαπού κοριτσιού επαίτη από ενήλικο και πως σχεδόν αμέσως οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ενήλικο τον οποίο και ακολούθησαν ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Άμεση Δράση. Παράλληλα, τετραμελές κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας με μηχανές έσπευσε να τους συνδράμει (δείτε εδώ)