Skip to main content

Ευθυμίου: Δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Συνάντηση με μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε σήμερα η Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης

κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα δημιουργήσει ένα ισχυρό ασφαλιστικό σύστημα και οι συντάξεις θα είναι πλήρως διασφαλισμένες. Μάλιστα, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δεσμευτεί πως το επίδομα -ή δήθεν 13η σύνταξη, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ- θα δοθεί με αντικειμενικό τρόπο και θα καταβληθεί λίγο πριν τις γιορτές. Η πολιτική μας θα επικεντρωθεί στη δημιουργία θέσεων εργασίας, που είναι ο πιο υγιής τρόπος, ώστε να αποκτήσει η χώρα μας, επιτέλους, ένα ισχυρό ασφαλιστικό σύστημα".

Αυτό τόνισε η κ. Άννα Ευθυμίου, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης, κατά τη συνάντηση που είχε με μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. "Άλλωστε με την ιδιότητά της ως δικηγόρου με εξειδίκευση στο εργατικό δίκαιο, γνωρίζει καλά το συνταξιοδοτικό ζήτημα και τα προβλήματα των συνταξιούχων με τα οποία ασχολείται χρόνια και στέκεται πάντα δίπλα τους", αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

Η κ. Ευθυμίου δήλωσε ακόμη πως "για να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση με ισχυρή εντολή, ούτως ώστε να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την κανονικότητα στην χώρα μας. Δεν μπορεί το αυτονόητο, η καταβολή των συντάξεων και των επιδομάτων, να αποτελεί είδηση. Η καταβολή τους πρέπει να είναι το αυτονόητο. Η προσπάθεια μου θα είναι απόλυτη προς αυτή την κατεύθυνση και υπόσχομαι πως θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου".