Skip to main content

Ευθυμίου: Αναγκαίες οι έξι παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο

«Αυτονόητο κάθε θεσμικός παράγοντας να σέβεται και την κατάσταση με το κυκλοφοριακό στην πόλη και την πόλη και τους Θεσσαλονικείς», λέει η βουλευτής

Στη έξι πρόσθετες παρεμβάσεις για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης από τις εργασίες του Flyover που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου.

«Είναι πέρα από κάθε συζήτηση ότι το έργο του Flyοver και αναγκαίο και χρήσιμο είναι. Βέβαια, οι κυκλοφοριακές επιπτώσεις των έργων κατασκευής του, έχουν συνέπειες σχεδόν σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Η λήψη των έξι πρόσθετων παρεμβάσεων για την άμβλυνση των επιπτώσεων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά από σύσκεψη με τους φορείς της πόλης ήταν αναγκαία. Εύλογη είναι και η άμεση εκτέλεσή τους», σημειώνει.

«Άλλωστε, έχω καταθέσει στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών εφτά προτάσεις για το παραπάνω θέμα. Μία εκ των οποίων, και συγκεκριμένα, η εκμίσθωση τμημάτων του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου για την εξασφάλιση διαδρόμου για τα ασθενοφόρα προς τα Νοσοκομεία 424 και Παπαγεωργίου, περιλαμβάνεται στις σχετικές ανακοινώσεις του υπουργού, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη σχετική συζήτησή μας. Αυτό που είναι αυτονόητο, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία στην καθημερινότητά τους, είναι κάθε θεσμικός παράγοντας να σέβεται και την κατάσταση αυτή και την πόλη και τους Θεσσαλονικείς», καταλήγει.