Skip to main content

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή από το σωματείο «Η Φιλαδέλφεια»

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου στην οδό Αισώπου 19, 1ος όροφος (έναντι δικαστηρίων) στη Θεσσαλονίκη.

Με σύνθημα «Η Φιλαδέλφεια δίνει ζωή!! είναι στο αίμα της» το Σωματείο «Η Φιλαδέλφεια» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 09:30 – 13:00, στις εγκαταστάσεις του σωματείου στην οδό Αισώπου 19, 1ος όροφος (έναντι δικαστηρίων), στη Θεσσαλονίκη. (Η διεξαγωγή της θα πραγματοποιηθεί από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου).

Παράλληλα το Κοινωνικό Σωματείο με στάση ζωής το ρητό «Πάντα ό,τι αν θέλετε να κάνουν σε εσάς οι άλλοι άνθρωποι αυτό να κάνετε και εσείς εις αυτούς» και έχοντας ως στόχο να παροτρύνει τον άνθρωπο να ενδιαφερθεί για τον συνάνθρωπο του και το φυσικό περιβάλλον, πραγματοποιεί επί σειρά ετών αιμοδοσίες, δενδροφυτεύσεις, σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ομιλίες κοινωνικού περιεχομένου.

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις του σωματείου «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ» στη σελίδα www.filadelfia.gr και στο Facebook www.facebook.com/swmateiofiladelfeia

«Ας δώσουμε λοιπόν λίγο από τον χρόνο μας για να κάνουμε και άλλες ανθρώπινες καρδιές να χτυπούν!» καταλήγει σχετική ανακοίνωση.