Skip to main content

Φωτογραφίες και παραλειπόμενα από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

«Πηγαδάκια», παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση και χαμόγελα μεταξύ των μελών της κυβέρνησης ήταν μερικά από τα πολλά στιγμιότυπα στην ορκωμοσία.

«Πηγαδάκια», παρουσίες που έκλεψαν την παράσταση και χαμόγελα μεταξύ των μελών της κυβέρνησης ήταν μερικά από τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης.

Η κόρη Καμμένου στην αγκαλιά Τσίπρα

Η αξιαγάπητη πιτσιρίκα του Πάνου Καμμένου και της Έλενας Τζούλη έκλεψε τις εντυπώσεις και στην ορκωμοσία της κυβέρνησης που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής.

Η μικρή έτρεχε μέσα στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου και στο... τέλος κατέληξε στην αγκαλιά του πρωθυπουργού.






Και οι κόρες Πολάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην ορκωμοσία της κυβέρνησης παρευρέθηκαν και οι δύο κόρες  του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έφτασε για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Τα βλέμματα όλων όμως έπεσαν σε δυο πολύ όμορφα κορίτσια που το συνόδευαν.

Μάλιστα όπως λένε δημοσιογράφοι που ήταν στο σημείο, όταν ρώτησαν τον υπουργό αν είναι οι κόρες του απάντησε με το απότομο ύφος: «ναι, είναι οι κόρες μου».



Το αίτημα Παυλόπουλου

Να φωτογραφηθεί ανάμεσα στην Όλγα Γεροβασίλη και την Έλενα Κουντουρά ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.



Στα μαύρα ήταν ντυμένη η Ολγα Γεροβασίλη, η οποία συνόδευσε τον πρωθυπουργό από το Μέγαρο Μαξίμου για τελευταία φορά ως κυβερνητική εκπρόσωπος, μαζί με τον διάδοχό της, Δημήτρη Τζανακόπουλο, πριν ορκιστεί υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης κρατούσε το χέρι της συζύγου του μπαίνοντας και βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης συνοδευόταν από την κόρη του.

Ακόμη, πολλοί έστησαν πηγαδάκια στο Προεδρικό Μέγαρο, τα χαμόγελα ήταν άφθονα, ενώ ο κ. Τσίπρας φάνηκε να κάνει αστεία με τον Πάνο Σκουρλέτη.



Τα βλέμματα κέντρισε η νέα 31χρονη υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου (στη μέση της φωτογραφίας).