Skip to main content

Γιαννούλης: Επιτέλους βρέθηκε η έκθεση αποτίμησης της αξίας του ΟΑΣΘ

«Από την έκθεση προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο για τους μετόχους, με τους οποίους συνομιλεί η κυβέρνηση;», διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για παραδοχή του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη ότι εδώ και ενάμισι χρόνο έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί η έκθεση αποτίμησης της αξίας του ΟΑΣΘ κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, αναφερόμενος στη σχετική επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

«Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος, από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι το Φεβρουάριο του 2021, για να προωθήσει ο ΟΑΣΘ την έκθεση στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών», σημειώνει ο κ. Γιαννούλης, ενώ λέει πως αξιοσημείωτη ήταν η απάντηση του Υφυπουργού, «ότι η άγνοια του έτερου μετόχου του ΟΑΣΘ, του Υπουργείου Οικονομικών,  το οποίο είχε απαντήσει πρόσφατα γραπτώς ότι δεν έλαβε ποτέ την έκθεση, οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής!».

«Μήπως όλοι αυτή η καθυστέρηση προκύπτει επειδή, σύμφωνα με δημοσιεύματα,  από την έκθεση προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο για τους μετόχους, με τους οποίους συνομιλεί η κυβέρνηση;», διερωτάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.