Skip to main content

Η ΑΝΑΔΟΜΩ στο Building & Construction Summit στις 13 & 14 Νοεμβρίου

Δυναμική παρουσία της ΑΝΑΔΟΜΩ, με τον ιδρυτή και επικεφαλής της, Νίκο Κωνσταντινίδη, στο απόλυτο networking event του κλάδου των κατασκευών

Το Building & Construction Summit στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2023 που θα φιλοξενηθεί στο Costa Navarino είναι το απόλυτο networking event του κλάδου των Κατασκευών και της Αρχιτεκτονικής. Σχεδόν όλοι οι decision makers των έργων κάθε χρήσης και κλίμακας συναντώνται με τους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς δομικών υλικών και solution providers.

Πάνω από 60 C-level στελέχη συνομιλούν σε Β2Β στοχευμένες 15λεπτες συναντήσεις με περισσότερους από 70 προμηθευτές παροχών και λύσεων στο κτηριακό κλάδο, ανταλλάσσοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, ζητούμενα και λύσεις που προάγουν την βέλτιστη υλοποίηση και παράδοση των έργων κατασκευής και οικοδόμησης.

Μάλιστα από τη Β. Ελλάδα θα εκπροσωπήσει τον χώρο των κατασκευών για την ΑΝΑΔΟΜΩ, ο ιδρυτής και επικεφαλής της, Νίκος Κωνσταντινίδης ο οποίος σε ανακοίνωση του δήλωσε: «Είναι ίσως το πιο σημαντικό event για τον κλάδο μας αφού δεν έχει μόνο εμπορική σημασία αλλά κυρίως πρακτική, μέσα από ένα πολύ σύγχρονο προγραμματισμό B2B συναντήσεων και γνωριμίας. Είμαι χαρούμενος για την πρόσκληση από τους διοργανωτές και ανυπομονώ να παραβρεθώ, με την βεβαιότητα ότι θα προκύψουν σχέσεις που θα βοηθήσουν όχι μόνο τις επιχειρήσεις μας, αλλά και τον πολύπαθο αλλά δυναμικά ανερχόμενο τεχνικό κλάδο».

Image

Όπως επισημαίνει ο κ. Κωνσταντινίδης, η ΑΝΑΔΟΜΩ έχει ως όραμα τη δημιουργία ενός αύριο στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του, όπου όλοι θα μπορούν να ζουν και να εργάζονται στο περιβάλλον που ονειρεύονται. «Με συγκεκριμένους πυλώνες, δηλαδή την άριστη γνώση του νομοθετικού πλαισίου, τη συνεχή κατάρτιση του διοικητικού προσωπικού και του προσωπικού στο πεδίο, τη μεγάλη εμπειρία σε έργα υψηλών απαιτήσεων και τη δέσμευσή για άμεση εξυπηρέτηση με την καλύτερη σχέση ποιότητας κόστους για τον ιδιώτη και επαγγελματία ή επενδυτή», τονίζει.

Στο Building & Construction Summit στο Costa Navarino θα παρευρεθούν οι chief development/operation officers, οι head of construction projects, leading architects, senior project managers του ελληνικού κλάδου των Κατασκευών και της Αρχιτεκτονικής.