Skip to main content

Η στιγμή συγκίνησης στην κοπή της βασιλόπιτας του ΟΕΕΘ

Κοπή βασιλόπιτας αλλά και εγκαίνια της νέας αίθουσας την περασμένη Τετάρτη στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Η απώλεια του επίτιμου προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων του Νομού Θεσσαλονίκης Αριστείδη Ποζρικίδη επισκίασε όπως αναμενόταν τη φετινλη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Στη μνήμη του Αριστείδη Ποζρικίδη τηρήθηκε ενίς λεπτού σιγή κατά την έναρξη της εκδήλωση, καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο που έχαιρε της εκτίμησης όλου του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Το παρών έδωσε ο ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ελλάδας Γιώργος Καβαθάς που πραγματοποίησε και την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, ενώ αργότερα εγκανιάστηκε και η ανακαινισμένη άιθουσα της Ομοσπονδίας η οποία εκσυγχρονίστηκε με την αρωγή του Ε.Ε.Θ. και αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στο Α' αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Ηλιάδη για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Πάρις Μπίλλιας.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγάλη απήχηση που είχε στον επαγγελματικό κόσμο η σημερινή πολύ όμορφη εκδήλωσή μας. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις και να οργανώσουμε την δράση μας. Δεσμεύομαι πως και το 2020 θα συνεχίσουμε την έντονη συνδικαλιστική μας παρουσία. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πρώτα από όλα», δήλωσε κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ Κωνσταντίνος Ιακώβου.