Skip to main content

«Είναι θ-αίμα ζωής!»: Ολοκληρώθηκε η 4η εθελοντική αιμοδοσία του Embryolab

Δεκάδες μονάδες αίματος συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η εθελοντική αιμοδοσία του Embryolab με σύνθημα «Eίναι θ-αίμα ζωής!», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», την Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2020, ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ανάγκη για αίμα που αυξήθηκε το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά και λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται εξαιτίας της πανδημίας, η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε εντός της Μονάδας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και προστασίας από τον ιό. Ήταν μια μέρα αγάπης και γιορτής για όλους μας, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες και φίλους για την εθελοντική συμμετοχή τους και την ενίσχυση της τράπεζας μας με δεκάδες μονάδες αίματος.

Η προσφορά αίματος αποτελεί πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που ενισχύει το πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το ανθρώπινο δυναμικό και τα στελέχη, την Ομάδα του Embryolab για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

90 εξειδικευμένοι επιστήμονες από 20 διαφορετικές ειδικότητες, αφοσιωμένοι στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, με πάθος για τον Ανθρώπο, εργαζόμαστε καθημερινά για την πορεία κάθε ζευγαριού στη γονιμότητα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος Embryolab, με καταθέτες όλους εμάς και διαπίστευμα την αγάπη και την προσφορά μας.

Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας οργανώνεται από το Embryolab σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο πλαίσιο της ατομικής και κοινωνικής μας ευθύνης αλλά κυρίως της αγάπης και της ευαισθησίας μας για τον άνθρωπο.

Με την ελπίδα να βοηθήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε και με δυνατή φωνή καλούμε όποιον μπορεί να απευθυνθεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, και να δηλώσει ότι θέλει να συνεισφέρει στην αιμοδοσία.

Είναι θ-αίμα ζωής! Συμμετέχουμε!»