Δευτέρα 23 Μαΐου 2022
x

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών σημειώσε μετά τη συνάντηση ότι το έργο της επένδυσης στη Μαρίνα Καλαμαριάς μπαίνει την τελική ευθεία.

Συνάντηση για την εξέλιξη της επένδυσης στη Μαρίνα Καλαμαριάς με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) κ. Γρηγόρη Δημητριάδη πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών σημειώσε μετά τη συνάντηση ότι το έργο μπαίνει την τελική ευθεία. «Στόχος είναι η επένδυση στη Μαρίνα Καλαμαριάς να έχει πράσινο, φιλοπεριβαλλοντικό χαρακτήρα, χωρίς να απωλέσει την επενδυτική της διάσταση, αλλά, ταυτόχρονα, να  να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Χαίρομαι που συμβάλλω στη διαμόρφωση των βασικών κατευθύνσεων μιας επένδυσης  η οποία, με την ολοκλήρωσή της, θα δώσει νέα πνοή στην τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και θ΄ανταποκρίνεται στα αιτήματα και τις ανάγκες του δήμου Καλαμαριάς και της τοπικής κοινωνίας. Ευχαριστώ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΣΥΠ κ. Δημητριάδη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξαιρετική συνεργασία. Η βούληση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι δεδομένη. Προχωράμε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ