Skip to main content

Ο Κιλτίδης στηρίζει Μεϊμαράκη για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εκφράσει την προοπτική αναγέννησης και επανένωσης της παράταξης, τονίζει στη Voria.gr ο πρώην υπουργός.

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει στον δεύτερο γύρο της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή Κώστας Κιλτίδης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κιλτίδης στον πρώτο γύρο είχε ταχθεί υπερ του Απόστολου Τζιτζικώστα, τονίζοντας πάντως ότι τόσο η υποψηφιότητα του περιφερειάρχη όσο και του κ. Μεϊμαράκη εκφράζουν την κυρίαρχη αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας.

Με δήλωσή του στη Voria.gr ο κ. Κιλτίδης τονίζει ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να εκφράσει την ιστορική και πολιτική συνέχεια της ΝΔ, αλλά και την προοπτική αναγέννησης και επανένωσης της παράταξης», και προσθέτει:

«Το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι η πολιτική και ιδεολογική της ταυτότητα διασαλεύτηκε στα τελευταία χρόνια της κρίσης. Ζητούμενο πλέον είναι η συνέπεια στην εφαρμογή των αρχών της παράταξης για την υπεράσπιση των δικαίων του λαού και της πατρίδας. Ο Β. Μεϊμαράκης μπορεί να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα για τη σωτηρία της κοινωνίας και της πατρίδας».